Vertrek voorzitter College van Bestuur Wonderwijs

Vertrek voorzitter College van Bestuur Wonderwijs 

De voorzitter van het College van Bestuur van de Stichting Wonderwijs, Eddy Verrips, heeft kenbaar gemaakt dat hij Wonderwijs per 1 juli 2020 gaat verlaten. Hij zet zijn loopbaan voort als voorzitter College van Bestuur van de stichting Catent te Zwolle.

Eddy Verrips was van september 2014 tot 1 januari 2019 bestuurder van de SKO Batavorum. Na de fusie van SKO Batavorum en StisamO per 1 januari 2019 vormt hij met Yvonne Smits het College van Bestuur van Wonderwijs. 

“De afgelopen jaren heb ik met ongelooflijk veel plezier voor SKO Batavorum en Wonderwijs gewerkt’, aldus Eddy. ‘In deze jaren heb ik met veel inspiratie samengewerkt met medewerkers, collega-bestuurders en externe relaties. Ik weet nu al dat ik Wonderwijs en iedereen die daarbij betrokken is, ga missen. Voor mij is het nu echter tijd voor een volgende stap”.

De Raad van Toezicht van Wonderwijs heeft veel waardering voor de wijze waarop Eddy invulling heeft gegeven en geeft aan zijn functie, en de rol die hij – samen met Yvonne – heeft gespeeld in het tot stand brengen van Wonderwijs. De Raad van Toezicht betreurt dan ook zijn aanstaande vertrek, maar feliciteert hem van harte met deze nieuwe uitdaging. In juni zal op passende wijze afscheid van hem worden genomen.

De komende periode zal de Raad van Toezicht in samenspraak met Yvonne Smits zich beraden op en communiceren over de opvolging van Eddy Verrips.

G. (Gert) Daggers , voorzitter RvT 
Y. (Yvonne) Smits, college van bestuur