Werken bij Wonderwijs

Wonderwijs staat voor de ontwikkeling van sterke, toekomstgerichte kwaliteitsscholen, waarbij de talenten en behoeften van kinderen de leidraad vormen voor betekenisvol en uitdagend onderwijs. Persoonlijke en professionele groei van personeel, het inzetten en delen van kennis, kunde en specialismen zijn belangrijke onderwerpen binnen de organisatie.

Bij Wonderwijs staat ‘goed werkgeverschap’ hoog op de agenda en HR wordt in het hart gedragen. Alles draait om het creëren van een omgeving waarin de ongeveer 420 medewerkers zich kunnen ontwikkelen, hun potentieel kunnen benutten en verder groeien. Wonderwijs heeft een beleid dat een positieve en respectvolle werkcultuur bevordert, gelijke kansen biedt voor iedereen en een gezonde werk-privébalans stimuleert.
“Hier worden mijn talenten gewaardeerd en beloond”
Nicky Janssen Adjunct directeur De Elstar

Ik voelde vanaf het eerste moment dat op deze plek mijn talenten gewaardeerd werden. Ik stond eerst als leerkracht voor de klas, maar al snel kreeg ik de kans geboden om dat te combineren met een rol als onderbouwcoördinator.

lees het verhaal van Nicky
“Alles heel goed geregeld bij de invalpool”
Menno Goedhart Invalpool

Ik zit al 37 jaar in het onderwijs. Tot 2021 was ik meester op de Esdoorn. Vorig jaar werd me gevraagd om invalleerkracht te worden. Ik heb daar ‘ja’ tegen gezegd en daar heb ik geen minuut spijt van gehad. Ik werk graag voor Wonderwijs. Het is niet zonder reden dat ik hier altijd ben blijven hangen.

lees het verhaal van Menno
“Ik krijg alle ruimte om mijn eigen inbreng te geven”
Annemarie Elkhuizen, groepsleerkracht IKC Binnenstebuiten

Ik ben al heel lang leerkracht en heb in verschillende organisaties gewerkt. Nu ben ik alweer een hele tijd groepsleerkracht bij een van de Wonderwijsscholen, in groep 6. Wat mij aanspreekt is de autonomie die ik hier heb. Ik krijg de ruimte om vanuit mijn ervaring als professional een kind te volgen en lessen vorm te geven.

lees het verhaal van Annemarie

Wij werken aan de ontwikkeling van sterke, toekomstgerichte kwaliteitsscholen

Wonderwijs is een stichting met 14 scholen voor primair onderwijs. Je vindt onze scholen in de gemeente Overbetuwe (Driel, Elst, Heteren, Valburg, Zetten, Oosterhout) en in de gemeente Lingewaard (Huissen).

Wij zijn trots op alle ontwikkelingen binnen de stichting. Daar werken we hard aan. We willen bijdragen aan continue kwaliteitsverbetering op al onze scholen.

Leerkracht Wonderwijspool

Ben je een gemotiveerde leerkracht en hou je van je vak? Heb je de nodige werkervaring in het primair onderwijs en lijkt het je fijn om geen vaste groep te hebben? Wordt dan invalleerkracht.
Bekijk de vacature

Open sollicitatie

Ook als er geen vacatures zijn ontvangen we graag je sollicitatie.
Bekijk de vacature