Collega's aan het woord

Natuurlijk kunnen wij beweren dat Wonderwijs een hele prettige werkgever is. Echter, wie dit het beste kan vertellen, zijn onze eigen collega's die bij Wonderwijs werken.  Ben je nieuwsgierig naar hun ervaringen en verhalen? Hieronder kun je hun persoonlijke indrukken lezen of bekijken.

Denk je na het lezen of bekijken van deze verhalen dat Wonderwijs ook voor jou een fijne werkgever kan zijn? Stuur dan een motivatiebrief met cv naar vacature@wonderwijs.nl

“Hier worden mijn talenten gewaardeerd en beloond”
Nicky Janssen Adjunct directeur De Elstar

Ik voelde vanaf het eerste moment dat op deze plek mijn talenten gewaardeerd werden. Ik stond eerst als leerkracht voor de klas, maar al snel kreeg ik de kans geboden om dat te combineren met een rol als onderbouwcoördinator.

lees het verhaal van Nicky
“Alles heel goed geregeld bij de invalpool”
Menno Goedhart Invalpool

Ik zit al 37 jaar in het onderwijs. Tot 2021 was ik meester op de Esdoorn. Vorig jaar werd me gevraagd om invalleerkracht te worden. Ik heb daar ‘ja’ tegen gezegd en daar heb ik geen minuut spijt van gehad. Ik werk graag voor Wonderwijs. Het is niet zonder reden dat ik hier altijd ben blijven hangen.

lees het verhaal van Menno
“Ik krijg alle ruimte om mijn eigen inbreng te geven”
Annemarie Elkhuizen, groepsleerkracht IKC Binnenstebuiten

Ik ben al heel lang leerkracht en heb in verschillende organisaties gewerkt. Nu ben ik alweer een hele tijd groepsleerkracht bij een van de Wonderwijsscholen, in groep 6. Wat mij aanspreekt is de autonomie die ik hier heb. Ik krijg de ruimte om vanuit mijn ervaring als professional een kind te volgen en lessen vorm te geven.

lees het verhaal van Annemarie