Voor ouders

Wonderwijs is verantwoordelijk voor het basisonderwijs aan bijna 4000 leerlingen, verspreid over veertien basisscholen in de gemeente Overbetuwe (Driel, Elst, Heteren, Valburg, Oosterhout, Zetten) en in de gemeente Lingewaard (Huissen). De stichting streeft ernaar dat de scholen een bindende rol in de buurt spelen.

Het is voor de stichting belangrijk dat de leerlingen kansrijk opgroeien en de mogelijkheid krijgen om hun talenten te ontwikkelen. In onze scholen voelen zowel leerlingen als ouders zich welkom. Het onderwijs dat onze scholen bieden is van uitstekende kwaliteit. Onze leerkrachten oefenen hun beroep enthousiast en professioneel uit.

We zijn enorm verrast door de manier waarop onze kinderen echt gezien worden
Ouders De Okkernoot

Na een verhuizing zijn onze kinderen twee jaar geleden gestart op de Okkernoot. Best een pittige stap natuurlijk voor de kinderen, maar wij hebben geen moment spijt. We zijn enorm verrast door de manier waarop onze kinderen echt gezien worden door de leerkrachten. Het is een gemoedelijke school, kleinschalig maar niet beklemmend.

Het is een fijne school met een positieve sfeer. 
Ouder De Okkernoot

Mijn kind, nu bij de kleuters, gaat met enorm veel plezier naar school. De leerkrachten zijn betrokken en ook de ouderbetrokkenheid ligt erg hoog. Er gebeurt op deze school veel samen, waaronder de weeksluiting, dit is echt een hoogtepunt van de week. Het is een fijne school met een positieve sfeer.