Wonderwijspool

Houd jij van veel afwisseling in je werk, maar wil je de zekerheid van een vast salaris?
Past het werken zonder vaste groep goed bij jouw levensfase?
Vind je het leuk om je ervaring in te zetten op verschillende scholen met verschillende onderwijsconcepten?

Word dan leerkracht in onze Wonderwijspool!

Je maakt deel uit van ons vaste team van leerkrachten met een betrokken
directeur. Iedere dag word je met open armen ontvangen door scholen, kinderen en ouders, ze zijn altijd blij dat jij er bent.

Als Wonderwijspooler krijg je een contract voor een vast aantal dagen per week met een vast maandsalaris. Ippon personeelsdiensten regelt voor ons de inzet van de poolers. Als er geen invalverzoek is kun je worden ingezet bij een van de samenwerkende besturen in de omgeving of je werkt op je stamschool.
Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met je voorkeuren, bijvoorbeeld boven- of onderbouw, scholen, kortdurend of langdurig invallen.

Je hebt vakantie in dezelfde periodes als de basisscholen van Wonderwijs. Wil je een keer buiten de schoolvakanties op vakantie, dan kan dat in de rustige periodes. Je kunt de dagen dan extra werken in de wintermaanden als het wat drukker is. Je ontvangt een reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer. 

Valentien Milder is leidinggevende van de invalpool. Met haar heb je voorgangsgesprekken en ook regelt ze dat iedereen alle relevante informatie krijgt. Er zijn een aantal vaste (studie-)bijeenkomsten waarbij alle Wonderwijspoolers aanwezig zijn en uiteraard is er ook jaarlijks een teametentje. Als pooler kun je ook gebruik maken van het scholingsaanbod in ons Leerlab.

“Je wilt mensen een goede plek bieden waar ze goed tot hun recht komen.”
Valentien Milder Leidinggevende Wonderwijspool en directeur SamSam

“Wij kiezen er als Wonderwijs heel bewust voor om startende leerkrachten zoveel mogelijk een vaste plek te bieden op een school en niet in de invalpool. Op die manier kunnen we de begeleiding zo goed mogelijk regelen en is het voor de startende collega ook heel duidelijk bij wie hij of zij terecht kan.”

lees het verhaal van Valentien